For barn fra fire måneder til fem år

I denne instruktive og vakre matboken vil foreldre bli overbevist om viktigheten av god og hjemmelaget mat også for de minste, og finne 60 konkrete oppskrifter på sunne og næringsrike retter laget fra bunnen av, basert på lett tilgjengelige råvarer. Tilberedning av rettene er tilpasset den knappe tid som er tilgjengelig i en travel småbarnsfamiliehverdag.

 

Mesterkokk Mikael Forselius har mottatt en rekke utmerkelser for sin kokkekunst, er også kjent som vinner av TV2s Smaken av Norge. Han har brukt sine egne erfaringer som småbarnspappa i utviklingen av bokens retter. Hans påstand, som han begrunner også med forskningsresultater, er at barn som allerede fra tidlig alder blir presentert for ulike smaker og etter hvert forskjellige matkonsistenser, blir sunnere og utvikler en større smakstoleranse ettersom de vokser opp. Boken kan leses som et alternativ til den industrialiserte barnematen. Hvert av de seks oppskriftskapitlene tar for seg avgrensete aldersperioder mellom fire måneder og fem år, og hver rett blir presentert detaljert i ord og bilder. Fotografiene står den internasjonalt anerkjente matfotografen Rob Veldhuis for.

En bok til innsikt, inspirasjon, glede og nytte.

 Mikael Forselius:

Hjemmelaget BARNEMAT

For barn fra fire måneder til fem år

160 sider (ib), rikt illustrert

Format: 17 x 24 cm

 Pris: 349,-

ISBN 978-82-92400-97-5